Twan

Anneke Boers

 

 

 

Mijn naam is Anneke Boers - Hoogeveen. Ik ben geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Hoogersmilde.

 

Van jongs af aan heeft het me al aangetrokken om te kunnen tekenen en schilderen. Hiervan is toen niets gekomen, tot ik een tiental jaren geleden in de gelegenheid was een beginnerscursus te volgen. Hier had ik de mogelijkheid om met verschillende materialen te experienteren. Ik kwam tot de conclusie dat mijn voorkeur  uitgaat naar het werken met olieverf. Na deze experimentele periode, heb ik nog bij verschillende kunstenaars schilderlessen gevolgd, heb mij sterk kunnen ontwikkelen en ben nog steeds bezig mijn schildertechniek te verbeteren.

 

De onderwerpen van mijn schilderijen haal ik uit de personen, dieren, voorwerpen en landschappen uit mijn omgeving. Als ondergrond voor mijn werk schilder ik zowel op doek, palet of hout.

 

Mijn schilderijen schilder ik in olieverf zo realistisch mogelijk. Ik schilder ook in opdracht, bijvoorbeeld een portret van uw kind, kleinkind of huisdier. Tevens heb ik ook diverse landschappen in opdracht geschilderd.

 

Op de volgende pagina's ziet u een collectie van mijn recente werken met bijbehorende informatie en eventuele verkoopprijs.